Díky vodní lázni, která je pod grilovaným pokrmem, nedochází ke spalování koření ani oleje. Tím se zabrání vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak mohly dostávat do pokrmu. Díky ideální konstrukci je grilovaný pokrm tepelně upravován ve směsi vodní páry, tepla a dýmu.
Maso je grilováno při teplotě 200-250°C, proto zůstává šťavnaté a má chutnou zlatou kůrčičku.
Ke grilování je nejvhodnější suché dřevo z ovocných, případně z jiných listnatých stromů.
Průměr roštu je 39 cm a najednou lze ugrilovat 5 až 6 porcí masa. Pokud chcete grilovat pro více osob nebo i zeleninu a ovoce, máte možnost doobjendat druhý rošt. VOGR nástavec pro gril a pro usnadnění práce odkládací mřížky.
Gril lze zakoupit jako komplet za zvýhodněnou cenu VOGR Gril komplet.
Doba grilování ryb, steaků, či klobás je cca 10 - 40 min. Dovnitř lze pohodlně umístit i 3 celá kuřata (doba grilování cca 90 min.).
Kdo jednou vyzkoušel maso z vodního grilu, nevymění jej za nic jiného.
Rozměr:Výška grilu je 84 cm, celková výška 90 cm
Grilovací rošt je umístěn ve výšce 66 cm, pracovní výška je 76 cm
Průměr roštuje 39 cm
Hmotnost grilu je 17 kg
Při nákupu grilu s kompletním příslušenstvím ušetříte 370 kč !!!